Category


Programma

GEGI

GALERIJ     het concept Halfopen gebouw met vijf appartementen met eigen externe toegang via een trappenhuis aan de zijgevel.  Per bouwlaag één appartement vooraan en één appartement achteraan. Eén studio onder het zadeldak.

MUAK

   galerij het concept Totaalrenovatie van een kleine polderwoning met toevoeging van een grote open leefruimte onder een lessenaarsdak.

MAPO

galerij het concept Een totale renovatie van de achterbouw van deze traditionele rijwoning uit de jaren ’50 van vorige eeuw.  Door de strakke gevelbezetting krijgt de woning opnieuw een hedendaagse uitstraling.

LIWE

galerij   het concept Herbouw van een bestaande woning met nieuw ontworpen achterbouw op een prominente plaats in het straatbeeld.

HAHE

galerij   het concept Moderne vrijstaande eengezinswoning op een lang, smal en sterk hellend perceel.  Gerichte glaspartijen aan de voor- en zijgevel geven vanuit alle woonruimtes evenals vanop het terras zicht op het omliggende landschap.

FIAR

Galerij Het concept Moderne vrijstaande eengezinswoning met praktijk.  Lage energiewoning door verregaande isolatie, warmtepomp, ventilatie met warmterecuperatie en fotovoltaïsche cellen.